Home > Bestanden > Ctxfihlp.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Ctxfihlp fout

Het echte Ctxfihlp.exe bestand is een software component van Creative Sound Blaster X-Fi door .

CtXFiHlp is een afkorting voor Creative X-Fi Helper Application

Ctxfihlp.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Ctxfihlp.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Ctxfihlp.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CTXfiHlp MFC Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Ctxfihlp.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Ctxfihlp.exe bestandsinfo

Het proces CTXfiHlp MFC Application hoort bij de software CTXfiHlp Application van Creative Technology (www.creative.com)..

Omschrijving: ctxfihlp.exe is onderdeel van de drivers en software voor Creatieve audio apparatuur. Het ondersteunt de help functie en andere probleemoplossende functies. Het geeft reeds bekende problemen weer met eventuele oplossingen gebaseerd op de ingevulde zoekopdrachten. Het geeft ook links voor online help als de voorgestelde oplossing niet het probleem lijkt op te lossen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft Ctxfihlp.exe niet nodig. Ctxfihlp.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 25,600 bytes (39% van alle voorkomende bestanden), 24,576 bytes en nog 5 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/ctxfihlp.exe.html 
De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het is geen Windows systeembestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 28% gevaarlijk.

Als Ctxfihlp.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 18% gevaarlijk. Bestandsformaat is 24,576 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 25,600 bytes, 26,112 bytes, 24,064 bytes of 19,968 bytes. Het programma is niet zichtbaar. Ctxfihlp.exe is geen Windows kernbestand. Het is een betrouwbaar Microsoftbestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Ctxfihlp.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het Ctxfihlp.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
66 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Ctxfihlp.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met Ctxfihlp op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met Ctxfihlp te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het Ctxfihlp.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

Ctxfihlp scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.