Home > Bestanden > LMIR0001.tmp_r.bat Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een LMIR0001 fout

Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of LMIR0001.tmp_r.bat een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om LMIR0001.tmp_r.bat gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update LMIR0001.tmp_r.bat. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat LMIR0001.tmp_r.bat voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

LMIR0001.tmp_r.bat bestandsinfo

Het bestand zelf geeft weinig informatie over haar ontwikkelaar. Echter, hier zijn wat tips over LMIR0001.tmp_r.bat.

Omschrijving: Windows heeft LMIR0001.tmp_r.bat niet nodig. LMIR0001.tmp_r.bat bevindt zich in een submap van "C:\Users\USERNAME" of soms in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 327 bytes (20% van alle voorkomende bestanden), 331 bytes en nog 15 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/lmir0001.tmp_r.bat.html 
De toepassing heeft een zichtbaar venster. LMIR0001.tmp_r.bat is geen Windows kernbestand. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: RunOnce, MACHINE\RunOnce). Bestand LMIR0001.tmp_r.bat is een bestand zonder informatie over de maker ervan. LMIR0001.tmp_r.bat lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als LMIR0001.tmp_r.bat. Controleer daarom het LMIR0001.tmp_r.bat proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over LMIR0001.tmp_r.bat, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met LMIR0001 op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met LMIR0001 te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het LMIR0001.tmp_r.bat proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

LMIR0001 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.