Home > Bestanden > DismHost.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een DismHost fout

DismHost.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of DismHost.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om DismHost.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Dism Host Servicing Process. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat DismHost.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

DismHost.exe bestandsinfo

Het proces Dism Host Servicing Process hoort bij de software Microsoft Windows Operating System van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft DismHost.exe niet nodig. DismHost.exe bevindt zich in een submap van de map Windows Temp of soms in een submap van "C:\Users\USERNAME". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 96,768 bytes (48% van alle voorkomende bestanden), 149,184 bytes, 82,944 bytes, 140,464 bytes of 172,032 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/dismhost.exe.html 
Het bestand is een bestand met Microsoft signatuur. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 26% gevaarlijk.

  • Als DismHost.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 25% gevaarlijk. Bestandsformaat is 96,768 bytes (38% van alle voorkomende bestanden), 149,184 bytes, 82,944 bytes, 120,000 bytes of 140,464 bytes. Het bestand is een bestand met Microsoft signatuur. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. DismHost.exe is geen Windows kernbestand.
    De software ontwikkelaar Microsoft biedt directe ondersteuning (www.microsoft.com/windows). In het geval van problemen met DismHost.exe, kunt u het gehele programma Microsoft Windows verwijderen in het Windows Configuratiescherm, of kijken of er een nieuwere versie beschikbaar is.
  • Als DismHost.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 10% gevaarlijk. Bestandsformaat is 140,392 bytes. Het bestand is een betrouwbaar Microsoftbestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het is geen Windows systeemcomponent.
    De software ontwikkelaar Iobit biedt update informatie aan (www.iobit.com). Als er problemen voorkomen met DismHost.exe, kunt u het hele programma Advanced SystemCare 7 verwijderen via het Windows Configuratiescherm.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als DismHost.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het DismHost.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over DismHost.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met DismHost op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met DismHost te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het DismHost.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

DismHost scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.