Home > Bestanden > mdm.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een mdm fout

Het echte mdm.exe bestand is een software component van Microsoft Windows door .

MDM is een afkorting voor Machine Debug Manager

Mdm.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of mdm.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om mdm.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Machine Debug Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mdm.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Mdm.exe bestandsinfo

Het proces Machine Debug Manager of SSH, Telnet and Rlogin client

hoort bij de software Microsoft Visual Studio .NET of Microsoft Office Professional Edition of Microsoft Office Enterprise (versie 2007) of Microsoft® Visual Studio of Microsoft Development Environment of Microsoft Office Standard Edition (versie 2003) of Microsoft Office Professional (versie 2007) of Microsoft Office Professional Plus (versie 2007) of Microsoft Office XP Professional with of Microsoft Office Small Business Edition of Microsoft Office Standard (versie 2007) of Microsoft Office FrontPage (versie 2003) of Visual Basic for Applications Core of Visual Studio.NET Baseline - English of Microsoft Office Professional Hybrid (versie 2007) of Microsoft Office Ultimate (versie 2007)

van Microsoft (www.microsoft.com) of Simon Tatham (www.chiark.greenend.org.uk/~sgtatham)..

Omschrijving: De Machine Debug Manager (MDM) is een onderdeel van het debuggen van Microsoft Windows. Wanneer u script debuggen aanzet voor bepaalde versies van Internet Explorer, zal de debug manager opstarten wanneer IE wordt geladen. Het biedt de mogelijkheid om problemen met het programma te identificiëren. Als onderdeel van Windows is mdm.exe niet noodzakelijk, tenzij u er gebruik van maakt als onderdeel van programmeren.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft mdm.exe niet nodig. Bestand mdm.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 322,120 bytes (64% van alle voorkomende bestanden), 335,872 bytes, 270,336 bytes of 315,392 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/mdm.exe.html 
De naam van de service is "MDM".
Het proces heeft geen zichtbaar venster. Mdm.exe is geen Windows kernbestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. Mdm.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 31% gevaarlijk.

  • Als mdm.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 47% gevaarlijk. Bestandsformaat is 119,400 bytes (64% van alle voorkomende bestanden), 124,200 bytes of 125,955 bytes. Het proces is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Mdm.exe kan toezicht houden op toepassingen.
    Als u problemen heeft met mdm.exe, kunt u Microsoft Office 2000 Small Business verwijderen, of proberen ondersteuning te krijgen van de software ontwikkelaar. Klik op Microsoft Office 2000 Small Business in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen, of klik op www.microsoft.com/support om de website van de ontwikkelaar te bezoeken.
  • Als mdm.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk. Bestandsformaat is 119,400 bytes (66% van alle voorkomende bestanden) of 124,200 bytes. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. De toepassing is niet zichtbaar. Het is geen Windows kernbestand. Mdm.exe kan toezicht houden op toepassingen.
  • Als mdm.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 73% gevaarlijk. Bestandsformaat is 22,016 bytes (20% van alle voorkomende bestanden), 655,360 bytes, 344,211 bytes, 16,316 bytes of 21,092 bytes.
  • Als mdm.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 16,384 bytes.
  • Als mdm.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 35,840 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als mdm.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het mdm.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
173 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over mdm.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met mdm op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met mdm te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het mdm.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

mdm scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.