Home > Bestanden > DockShellHook.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een DockShellHook fout

DockShellHook.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of DockShellHook.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om DockShellHook.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ObjectDock. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat DockShellHook.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

DockShellHook.dll bestandsinfo

Het proces ObjectDock of ObjectDock Free of Shell module of ObjectDock Plus hoort bij de software ObjectDock Plus (versie 2) of ObjectDock of ObjectDock Free of Stardock Software of Stardock ObjectDock of Uninstall KkMenu docklet for van Stardock (www.stardock.com)..

Omschrijving: Deze DLL is een onderdeel van ObjectDock, een programma waarmee gebruikers Windows-bureaublad elementen organiseren en beheren zoals stromende taken en snelkoppeling pictogrammen, evenals thema's en achtergronden. Dit proces lijkt ObjectDock probleemloos te hebben geïntegreerd in Windows Explorer en andere grafische user interface elementen van Windows.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft DockShellHook.dll niet nodig. Bestand DockShellHook.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\Windows of in een submap van de map "Mijn Bestanden" of in een submap van C:\Windows\System32 of in een submap van "C:\Users\USERNAME" (generally C:\Program Files\Stardock\ObjectDock\). Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 112,400 bytes (49% van alle voorkomende bestanden), 675,840 bytes en nog 7 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/dockshellhook.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. De toepassing is niet zichtbaar. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het is geen Windows systeemcomponent. DockShellHook.dll is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. DockShellHook.dll kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 69% gevaarlijk.

  • Als DockShellHook.dll wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk. Bestandsformaat is 626,688 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma heeft geen zichtbaar venster. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het bestand is geen Windows kernbestand. DockShellHook.dll kan inputs onthouden.
  • Als DockShellHook.dll wordt gevonden in een submap van de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk. Bestandsformaat is 45,056 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. DockShellHook.dll is geen Windows systeemcomponent. DockShellHook.dll kan inputs onthouden.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als DockShellHook.dll. Controleer daarom het DockShellHook.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
49 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over DockShellHook.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met DockShellHook op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met DockShellHook te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het DockShellHook.dll proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

DockShellHook scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.