Home > Bestanden > dopuslib32.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een dopuslib32 fout

Dopuslib32.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of dopuslib32.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om dopuslib32.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Directory Opus. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat dopuslib32.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Dopuslib32.dll bestandsinfo

Het proces Directory Opus (versie 11 WoW32on64 Support Library, 10 WoW32on64 Support Library, 9 WoW32on64 Support Library, 12 WoW32on64 Support Library) hoort bij de software GPSoftware Directory Opus of Directory Opus van GP Software (www.gpsoft.com.au)..

Omschrijving: Windows heeft dopuslib32.dll niet nodig. Dopuslib32.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 343,240 bytes (13% van alle voorkomende bestanden), 343,640 bytes en nog 16 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/dopuslib32.dll.html 
Dit is een speciaal .dll bestand (Dynamic Link Library), dat automatisch start als programma's worden gelanceerd. Daardoor kan het het opstarten van al je programma's monitoren en manipuleren. Programma is niet zichtbaar. Dopuslib32.dll is digitaal gesigneerd. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het monitors het opstarten van programma's. Dopuslib32.dll kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als dopuslib32.dll. Controleer daarom het dopuslib32.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over dopuslib32.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met dopuslib32 op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met dopuslib32 te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het dopuslib32.dll proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

dopuslib32 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.