Home > Bestanden > DptfParticipantProcessorService.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een DptfParticipantProcessorService fout

Het echte DptfParticipantProcessorService.exe bestand is een software component van Intel® Dynamic Platform and Thermal Framework door .

Dptf is een afkorting voor Intel® Dynamic Platform and Thermal Framework

DptfParticipantProcessorService.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of DptfParticipantProcessorService.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om DptfParticipantProcessorService.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update DptfParticipantProcessorService.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat DptfParticipantProcessorService.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

DptfParticipantProcessorService.exe bestandsinfo

Het proces Intel® Dynamic Platform and Thermal Framework Processor Participant Service of Intel DPTF Processor Service hoort bij de software Intel® Dynamic Platform and Thermal Framework of Intel Dynamic Platform & Thermal Framework of Intel® Dynamic Platform & Thermal Framework Processor Participant Service Application van Intel (www.intel.com)..

Omschrijving: Windows heeft DptfParticipantProcessorService.exe niet nodig. DptfParticipantProcessorService.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 75,264 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 75,776 bytes of 83,384 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/dptfparticipantprocessorservice.exe.html 
Het bestand is geen Windows kernbestand. Het bestand is een betrouwbaar Microsoftbestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 13% gevaarlijk.

Als DptfParticipantProcessorService.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 32% gevaarlijk. Bestandsformaat is 18,944 bytes. Het is geen Windows systeembestand. DptfParticipantProcessorService.exe is een bestand met Microsoft signatuur. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Er is geen informatie over de maker van dit bestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als DptfParticipantProcessorService.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het DptfParticipantProcessorService.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over DptfParticipantProcessorService.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met DptfParticipantProcessorService op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met DptfParticipantProcessorService te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het DptfParticipantProcessorService.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

DptfParticipantProcessorService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.