Home > Bestanden > qvphook.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus qvphook te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen qvphook.dll als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de qvphook.dll worm

Hints om qvphook.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update QVPHOOK.DLL Shell Execute Hook. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat qvphook.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Qvphook.dll bestandsinfo

Het proces QVPHOOK.DLL Shell Execute Hook hoort bij de software Quick View Plus for Windows XP, Windows ME, Windows (versie 2000, Windows 98, Windows 95, and Windows NT) of Quick View Plus for Windows XP and Windows (versie 2000) of Quick View Plus for Windows XP, Windows (versie 2000, and Windows Vista, 2000, Windows Vista, and Windows 7) of Quick View Plus for Windows (versie 2000, Windows 98, Windows 95, and Windows NT) of Quick View Plus for Windows XP, Windows Vista, Windows (versie 7, and Windows 8) van Avantstar (www.avantstar.com) of Stellent (www.oracle.com/stellent) of Inso..

Omschrijving: qvphook.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Qvphook.dll bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 45,056 bytes (63% van alle voorkomende bestanden), 57,344 bytes, 41,472 bytes of 73,728 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/qvphook.dll.html 
Dit is een speciaal .dll bestand (Dynamic Link Library), dat automatisch start als programma's worden gelanceerd. Daardoor kan het het opstarten van al je programma's monitoren en manipuleren. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Qvphook.dll is geen Windows kernbestand. Qvphook.dll is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het monitors het opstarten van programma's. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 73% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het qvphook.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over qvphook.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met qvphook op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende qvphook proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de qvphook.dll op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

qvphook scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.