Home > Bestanden > dssagent.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus dssagent te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen dssagent.exe als malware, bv. Microsoft herkent het als Spyware:Win32/BrodcastDSSAGENT, en F-Secure herkent het als Adware.Background.A.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de dssagent.exe worm

Hints om dssagent.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Brødcast background agent. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat dssagent.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Dssagent.exe bestandsinfo

Het proces Brødcast background agent hoort bij de software Brødcast background agent van Brøderbund Software (www.broderbund.com) of The Learning Company (www.thelearningcompany.com) of Mattel Interactive..

Omschrijving: dssagent.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Dssagent.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 546,304 bytes (77% van alle voorkomende bestanden), 590,336 bytes of 593,920 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/dssagent.exe.html 
Bestand dssagent.exe is geen Windows kernbestand. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Programma heeft geen zichtbaar venster. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 57% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het dssagent.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
43 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over dssagent.exe, deel je kennis dan en help anderen.

dssagent scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.