Home > Bestanden > VersionCueCS2.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een VersionCueCS2 fout

VersionCueCS2.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of VersionCueCS2.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om VersionCueCS2.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Adobe Version Cue. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat VersionCueCS2.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

VersionCueCS2.exe bestandsinfo

Het proces Adobe Version Cue (versie CS2) hoort bij de software Adobe Common File Installer of Adobe Creative Suite (versie 2) of DivX Codec of Adobe Version Cue (versie CS2) of Adobe Production Studio van Adobe Systems (www.adobe.com)..

Omschrijving: Windows heeft VersionCueCS2.exe niet nodig. Bestand VersionCueCS2.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 163,840 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/versioncuecs2.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. Bestand VersionCueCS2.exe is geen Windows systeemcomponent. Programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als VersionCueCS2.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het VersionCueCS2.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
48 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over VersionCueCS2.exe, deel je kennis dan en help anderen.

VersionCueCS2 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.