Home > Bestanden > NkvMon.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een NkvMon fout

NkvMon.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of NkvMon.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om NkvMon.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Nikon Monitor. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat NkvMon.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

NkvMon.exe bestandsinfo

Het proces Nikon Monitor hoort bij de software Nikon Monitor van Nikon (www.nikon.com)..

Omschrijving: Windows heeft NkvMon.exe niet nodig. Bestand NkvMon.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 233,472 bytes (61% van alle voorkomende bestanden), 241,664 bytes of 237,568 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/nkvmon.exe.html 
Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders, User Shell Folders). Bestand NkvMon.exe is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 53% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als NkvMon.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het NkvMon.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over NkvMon.exe, deel je kennis dan en help anderen.

NkvMon scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.