Home > Bestanden > fdm.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een fdm fout

Het echte fdm.exe bestand is een software component van Free Download Manager door .

FDM is een afkorting voor Free Download Manager

Fdm.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of fdm.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om fdm.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Free Download Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat fdm.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Fdm.exe bestandsinfo

Het proces Free Download Manager (versie 2.0) of ViddyHD hoort bij de software Free Download Manager of ViddyHD van FreeDownloadManager.org (www.freedownloadmanager.org) of FreeDownloadManager.ORG (www.freedownloadmanager.org) of VicMan Software (www.vicman.net) of ViddyHD.COM..

Omschrijving: Windows heeft fdm.exe niet nodig. Bestand fdm.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 10,150,912 bytes (12% van alle voorkomende bestanden), 3,727,411 bytes en nog 16 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/fdm.exe.html 
Het is geen Windows systeemcomponent. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, DEFAULT\Run). Het programma is niet zichtbaar. Het proces luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Fdm.exe kan toezicht houden op toepassingen, andere programma's manipuleren en inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk.

  • Als fdm.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 65% gevaarlijk. Bestandsformaat is 5,778,632 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 10,304,712 bytes. Bestand fdm.exe is digitaal gesigneerd. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, DEFAULT\Run). Bestand fdm.exe is geen Windows systeembestand. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Fdm.exe kan toezicht houden op toepassingen en andere programma's manipuleren.
    De software ontwikkelaar Freedownloadmanager biedt een uninstaller aan (Configuratiescherm->Software->Free Download Manager).
  • Als fdm.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk. Bestandsformaat is 6,950,400 bytes. Het proces is niet zichtbaar. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, DEFAULT\Run). Fdm.exe is geen Windows kernbestand. Fdm.exe kan inputs onthouden, toezicht houden op toepassingen en andere programma's manipuleren.
    Als er problemen voorkomen met fdm.exe, kunt u het hele programma Free Download Manager verwijderen, het updaten, of proberen hulp te krijgen van de software ontwikkelaar. Klik op www.freedownloadmanager.org om het te updaten, klik op www.freedownloadmanager.org om de website van de ontwikkelaar te bezoeken, of klik op Free Download Manager in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als fdm.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het fdm.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
45 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over fdm.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met fdm op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met fdm te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het fdm.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

fdm scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.