Home > Bestanden > fvevol.sys Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een fvevol fout

Het echte fvevol.sys bestand is een software component van Microsoft Windows Operating System door .

FVEVoL is een afkorting voor BitLocker Full-Volume Encryption Volume-Level Driver

Fvevol.sys is een Windows stuurprogramma. Een stuurprogramma is een klein software programma dat uw computer in staat stelt te communiceren met hardware of aangesloten apparaten. Dit betekend dat een stuurprogramma directe toegang heeft tot de kern van het besturingssysteem, hardware, etc.
Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of fvevol.sys een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om fvevol.sys gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update fvevol.sys. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat fvevol.sys voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Fvevol.sys bestandsinfo

Het proces BitLocker Drive Encryption Driver of Bitlocker Drive Encryption Filter Driver hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of Bitlocker Drive Encryption Filter Driver van Microsoft (www.microsoft.com) of Microsoft Windows..

Omschrijving: fvevol.sys is belangkrijg voor Windows. Fvevol.sys bevindt zich in de map C:\Windows\System32\drivers. Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 194,800 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 223,448 bytes of 196,328 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/fvevol.sys.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Het is een Windows systeemcomponent. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Fvevol.sys is een betrouwbaar Microsoftbestand. fvevol.sys lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 3% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als fvevol.sys, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32\drivers bevinden. Controleer daarom het fvevol.sys proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over fvevol.sys, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met fvevol op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met fvevol te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het fvevol.sys proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

fvevol scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.