Home > Bestanden > GEARSec.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een GEARSec fout

GEARSec.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of GEARSec.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om GEARSec.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update gearsec. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat GEARSec.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

GEARSec.exe bestandsinfo

Het proces gearsec hoort bij de software GEARSecurity of Norton Ghost of MixMeister Pro (versie 6, 5) of MixMeister Express (versie 6) of Drive Image of Cakewalk Pyro (versie 2004) of MixMeister Fusion Demo van GEAR Software (www.gearsoftware.com)..

Omschrijving: Deze dienst maakt deel uit van Gear Software CD en DVD schrijfprogramma en wordt geïnstalleerd op moderne Windows computers, samen met de belangrijkste software. Het mag niet worden uitgeschakeld als u gebruik maakt van dit programma. U dient te weten dat er andere software applicaties gebruik maken van Gear's routines en dat deze dienst aanwezig kan zijn, zelfs als u geen producten van Gear zelf gebruikt.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft GEARSec.exe niet nodig. GEARSec.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 53,248 bytes (67% van alle voorkomende bestanden), 49,152 bytes, 61,440 bytes, 73,728 bytes of 58,952 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/gearsec.exe.html 
De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 47% gevaarlijk.

  • Als GEARSec.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 96% gevaarlijk. Bestandsformaat is 38,400 bytes. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Bestand GEARSec.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces is niet zichtbaar. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het is geen Windows systeemcomponent. GEARSec.exe kan toezicht houden op toepassingen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als GEARSec.exe. Controleer daarom het GEARSec.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
89 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over GEARSec.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met GEARSec op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met GEARSec te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het GEARSec.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

GEARSec scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.