Home > Bestanden > HookDll.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een HookDll fout

HookDll.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of HookDll.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om HookDll.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Hook DLL. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat HookDll.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

HookDll.dll bestandsinfo

Het proces Hook DLL (UNICODE) of Hook Dll of SetupHook hoort bij de software Logitech SetPoint of Hook Dll of Wise Solutions, Inc. SetupHook of HiAlgo BOOST of Wise Installation Studio van Logitech (www.logitech.com) of Altiris (www.altiris.com) of Wise Solutions (www.wisesolutions.com) of Alexander Tsodikov..

Omschrijving: Windows heeft HookDll.dll niet nodig. HookDll.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - common is C:\WINDOWS\system32\ of C:\Program Files\GRT\Controller\. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 53,248 bytes (32% van alle voorkomende bestanden), 57,344 bytes en nog 7 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/hookdll.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Er is geen omschrijving van het programma. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. HookDll.dll kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 83% gevaarlijk.

  • Als HookDll.dll wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk. Bestandsformaat is 7,744 bytes (42% van alle voorkomende bestanden), 4,608 bytes of 73,728 bytes. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: AppInit_DLLs, MACHINE\Run). HookDll.dll kan inputs onthouden.
    De software ontwikkelaar Wise biedt directe ondersteuning (support.wise.com). In het geval van problemen met HookDll.dll, kunt u het gehele programma Wise Package Studio of Wise Installation Studio verwijderen in het Windows Configuratiescherm, of kijken of er een nieuwere versie beschikbaar is.
  • Als HookDll.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 100% gevaarlijk. Bestandsformaat is 42,496 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het kan toetsenbordinputs onthouden. HookDll.dll is geen Windows systeemcomponent. HookDll.dll kan inputs onthouden.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als HookDll.dll. Controleer daarom het HookDll.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
39 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over HookDll.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met HookDll op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met HookDll te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het HookDll.dll proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

HookDll scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.