Home > Bestanden > hqghumeaylnlf.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus hqghumeaylnlf te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen hqghumeaylnlf.exe als malware, bv. TrendMicro herkent het als TROJ_GEN.R08OC0EE415 of TROJ_GEN.R02PC0EDT15, en Symantec herkent het als Trojan.Gen.2 of SAPE.OptimizerPro.29.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de hqghumeaylnlf.exe worm

Hints om hqghumeaylnlf.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update hqghumeaylnlf.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat hqghumeaylnlf.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Hqghumeaylnlf.exe bestandsinfo

Het proces Fix PC problems and optimize performance of OptimizerPro – Clean up your PC hoort bij de software Super PC Tools of Optimizer Pro van Super PC Tools of PC Utilities Software..

Omschrijving: hqghumeaylnlf.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand hqghumeaylnlf.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 6,166,640 bytes (22% van alle voorkomende bestanden), 6,368,728 bytes en nog 5 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/hqghumeaylnlf.exe.html 
Bestand hqghumeaylnlf.exe is geen Windows systeembestand. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: User Shell Folders, DEFAULT\User Shell Folders). Programma is niet zichtbaar. Hqghumeaylnlf.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het hqghumeaylnlf.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over hqghumeaylnlf.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met hqghumeaylnlf op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende hqghumeaylnlf proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de hqghumeaylnlf.exe op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

hqghumeaylnlf scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.