Home > Bestanden > iCloudPhotos.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een iCloudPhotos fout

ICloudPhotos.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of iCloudPhotos.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om iCloudPhotos.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update iCloud Photo Library. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat iCloudPhotos.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ICloudPhotos.exe bestandsinfo

Het proces iCloud Photo Library hoort bij de software iCloud for Windows van (www.apple.com)..

Omschrijving: Windows heeft iCloudPhotos.exe niet nodig. ICloudPhotos.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 356,664 bytes (78% van alle voorkomende bestanden) of 349,968 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/icloudphotos.exe.html 
Bestand iCloudPhotos.exe is geen Windows kernbestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. Bestand iCloudPhotos.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run). Programma is niet zichtbaar. Het programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. ICloudPhotos.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 30% gevaarlijk.

Als iCloudPhotos.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 26% gevaarlijk. Bestandsformaat is 5,868,344 bytes. Het programma is niet zichtbaar. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het is digitaal gesigneerd. Het proces gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het is geen Windows kernbestand. ICloudPhotos.exe kan toezicht houden op toepassingen.
U kunt het programma iCloud verwijderen, of de software ontwikkelaar om ondersteuning vragen. Klik op iCloud in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als iCloudPhotos.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het iCloudPhotos.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over iCloudPhotos.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met iCloudPhotos op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met iCloudPhotos te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het iCloudPhotos.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

iCloudPhotos scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.