Home > Bestanden > icthis.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus icthis te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen icthis.exe als malware, bv. Microsoft herkent het als TrojanDownloader:Win32/Zlob.gen!P of TrojanDownloader:Win32/Zlob, en Sophos herkent het als Troj/Zlobmi-Gen.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de icthis.exe worm

Hints om icthis.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update IE Custom Tools. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat icthis.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Icthis.exe bestandsinfo

Het proces hoort bij de software IE Custom Tools of IE Safety Features of Information Center of Video Add-on Setup of Harvard Graphics (versie 98) of Audio-Video Enhance van onbekend..

Omschrijving: icthis.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Icthis.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 31,744 bytes (23% van alle voorkomende bestanden), 31,232 bytes en nog 10 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/icthis.exe.html 
De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. Icthis.exe is geen Windows kernbestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Icthis.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 51% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het icthis.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
70 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over icthis.exe, deel je kennis dan en help anderen.

icthis scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.