Home > Bestanden > Scheduler daemon.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Scheduler daemon fout

Scheduler daemon.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Scheduler daemon.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Scheduler daemon.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Scheduler daemon. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Scheduler daemon.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Scheduler daemon.exe bestandsinfo

Het proces Scheduler daemon of Architecture launch vehicle hoort bij de software SpyCatcher Express (versie 2007, 2006) of GhostSurf (versie 2007 Platinum, 2005 Platinum, 2005, 2006 Platinum) of Tenebril Super-Application Architecture van Tenebril (www.tenebril.com)..

Omschrijving: Windows heeft Scheduler daemon.exe niet nodig. Bestand Scheduler daemon.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 86,133 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/scheduler%20daemon.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeembestand. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: User Shell Folders). Programma is niet zichtbaar. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Scheduler daemon.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Scheduler daemon.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
51 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Scheduler daemon.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Scheduler daemon scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.