Home > Bestanden > IEMonitor.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een IEMonitor fout

IEMonitor.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of IEMonitor.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om IEMonitor.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update IEMonitor.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat IEMonitor.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

IEMonitor.exe bestandsinfo

Het proces Internet Download Manager agent for click monitoring in IE-based browsers hoort bij de software Internet Download Manager of IEMonitor Application of English-Persian Dictionary of IDM Full Version Activator of Internet Download Manager installer van (www.tonec.com)..

Omschrijving: Windows heeft IEMonitor.exe niet nodig. Bestand IEMonitor.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\ of in een submap van de map Windows Temp. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 263,600 bytes (43% van alle voorkomende bestanden), 269,848 bytes en nog 4 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/iemonitor.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. IEMonitor.exe is geen Windows systeembestand. Het bestand is digitaal gesigneerd. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. IEMonitor.exe kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk.

  • Als IEMonitor.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk. Bestandsformaat is 275,512 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 6,581,760 bytes, 263,600 bytes of 268,248 bytes. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows systeemcomponent. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. IEMonitor.exe kan inputs onthouden en toezicht houden op toepassingen.
    De ontwikkelaar Internetdownloadmanager biedt ondersteuning voor assistentie, en een uninstaller (Configuratiescherm ⇒ Programma's wijzigen of verwijderenInternet Download Manager).
  • Als IEMonitor.exe wordt gevonden in een submap van de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 66% gevaarlijk. Bestandsformaat is 337,328 bytes. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand IEMonitor.exe is geen Windows kernbestand. IEMonitor.exe kan inputs onthouden.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als IEMonitor.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het IEMonitor.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
73 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over IEMonitor.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met IEMonitor op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met IEMonitor te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het IEMonitor.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

IEMonitor scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.