Home > Bestanden > jusched.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een jusched fout

Jusched.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of jusched.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om jusched.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Java Update Scheduler. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat jusched.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Jusched.exe bestandsinfo

Het proces Java Update Scheduler of Java™ Platform SE binary of Java Auto Updater of Java (versie 2 Platform Standard Edition binary) of Setup version (versie 1.8) of SunJavaUpdateSched of BoGosse hoort bij de software Java Platform SE Auto Updater (versie 2 0) of Java (versie 6 Update 14 (64-bit), 6 Update 15 (64-bit), 6, 6 Update 17 (64-bit), 6 Update 16 (64-bit), 2 Platform Standard Edition 5.0 Update 6, 2 Platform Standard Edition 5.0 Update 5, 7) of Java™ Platform (versie SE 6, SE 7) of Java Update Scheduler of Java™ SE Runtime Environment (versie 6) of Java Auto Updater (SunJavaUpdateSched) of Java Auto Updater of Java 8 van (www.sun.com) of Oracle (www.oracle.com) of Sun of Oracle America of Setup of BoGosse..

Omschrijving: Dit proces is verantwoordelijk voor het automatisch controleren van updates voor de Java runtime omgeving. Als een update wordt gedetecteerd, wordt deze gedownload wordt u gevraagd om deze te installeren. Hoewel Java vandaag de dag een essentieel onderdeel van het gebruik van het Web is, is het niet nodig om het automatisch bij te werken. In plaats van het handmatig uitschakelen van dit proces, schakelt u het beter uit door de automatische updates in het Java Control Panel uit te zetten.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft jusched.exe niet nodig. Bestand jusched.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 254,696 bytes (17% van alle voorkomende bestanden), 254,336 bytes en nog 35 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/jusched.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeembestand. Het bestand is digitaal gesigneerd. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, TaskScheduler). Het is een bestand met Verisign signatuur. De toepassing is niet zichtbaar. Het programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 17% gevaarlijk.

  • Als jusched.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 35% gevaarlijk. Bestandsformaat is 171,520 bytes (37% van alle voorkomende bestanden), 32,881 bytes en nog 12 varianten. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, TaskScheduler).
  • Als jusched.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 63% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,128,795 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 9,942,528 bytes, 192,519 bytes of 1,510,570 bytes. Jusched.exe is geen Windows kernbestand. Er is geen bestandsinformatie. Programma is niet zichtbaar. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, TaskScheduler). Jusched.exe kan inputs onthouden, toezicht houden op toepassingen en andere programma's manipuleren.
  • Als jusched.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 100% gevaarlijk. Bestandsformaat is 67,584 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 104,960 bytes.
  • Als jusched.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 35% gevaarlijk. Bestandsformaat is 132,760 bytes.
  • Als jusched.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk. Bestandsformaat is 8,192 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als jusched.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het jusched.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
127 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over jusched.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met jusched op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met jusched te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het jusched.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

jusched scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.