Home > Bestanden > iSafe.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een iSafe fout

Het echte iSafe.exe bestand is een software component van ZoneAlarm door Check Point.

iSafe is een afkorting voor ZoneAlarm Electronic Safe

ISafe.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of iSafe.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om iSafe.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CA ISafe Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat iSafe.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ISafe.exe bestandsinfo

Het proces CA ISafe Service of ISafe Service hoort bij de software Computer Associates Antivirus of ZoneAlarm Security Suite of ZoneAlarm with Antivirus van Computer Associates International (www.ca.com)..

Omschrijving: Deze component is een onderdeel van het Computer Associates eTrust firewall programma dat uw computer beschermt tegen ongewenste toegang van bedreigingen op het internet. Het wordt gelinkt aan het ZoneAlarm firewall product, omdat het erop lijkt dat de CA de licenties voor ZoneAlarm technologie beheert. Deze dienst is noodzakelijk om te zorgen voor een goede bescherming van uw computer.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft iSafe.exe niet nodig. Bestand iSafe.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (typically C:\Program Files\CA\eTrust EZ Armor\eTrust EZ Antivirus\ of C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\). Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 144,960 bytes (27% van alle voorkomende bestanden), 144,696 bytes en nog 4 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/isafe.exe.html 
De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het is een bestand met Verisign signatuur. Bestand iSafe.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Er is geen bestandsinformatie. ISafe.exe kan zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk.

  • Als iSafe.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk. Bestandsformaat is 188,416 bytes (66% van alle voorkomende bestanden), 184,320 bytes, 208,896 bytes of 204,800 bytes. Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Programma is niet zichtbaar. De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. ISafe.exe kan zichzelf verbergen.
  • Als iSafe.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 184,320 bytes. Programma heeft geen bestandsomschrijving. Het programma is niet zichtbaar. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het bestand is geen Windows kernbestand. ISafe.exe kan zichzelf verbergen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als iSafe.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het iSafe.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Hallo.om isafe te verwijderen moet je AdwareCleaner by Explode gebruiken scant en op nieuwe opstarten en je bent alles kwijt.
Aaldrik
Samenvatting: Gemiddelde gebruikers beoordeling van iSafe.exe: gebaseerd op 1 stem met 1 review.
38 gebruikers vragen naar dit bestand. Eén gebruiker heeft het als niet gevaarlijk beoordeeld.
Als je meer weet over iSafe.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met iSafe op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met iSafe te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het iSafe.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

iSafe scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.