Home > Bestanden > KHALMNPR.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een KHALMNPR fout

Het echte KHALMNPR.exe bestand is een software component van Logitech SetPoint door .

KHALMnPr is een afkorting voor Kernel and Hardware Abstraction Layer Main Process

KHALMNPR.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of KHALMNPR.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om KHALMNPR.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Logitech KHAL Main Process. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat KHALMNPR.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

KHALMNPR.exe bestandsinfo

Het proces Logitech KHAL Main Process of KhalInstallWrapper of Logicool KHAL Main Process hoort bij de software Logitech SetPoint of KhalInstallWrapper of Logicool SetPoint of Trusteer Endpoint Protection van Logitech (www.logitech.com) of Logicool..

Omschrijving: khalmnpr.exe is een achtergrond proces dat is geïnstalleerd op uw systeem als u bepaalde Logitech producten in gebruik neemt, zoals draadloze toetsenborden en muizen. Het zorgt voor de volledige configuratie en diagnostica van deze producten. Dit programma moet worden beschouwd als onderdeel van het driver pakket, en mag dus niet aangeraakt worden onder normale omstandigheden.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft KHALMNPR.exe niet nodig. Bestand KHALMNPR.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 230,344 bytes (22% van alle voorkomende bestanden), 232,072 bytes en nog 15 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/khalmnpr.exe.html 
Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het is digitaal gesigneerd. Bestand KHALMNPR.exe is een bestand met Verisign signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 21% gevaarlijk.

  • Als KHALMNPR.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 0% gevaarlijk. Bestandsformaat is 56,080 bytes (35% van alle voorkomende bestanden), 55,824 bytes, 76,304 bytes of 101,136 bytes. Het programma heeft een zichtbaar venster. KHALMNPR.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Bestand KHALMNPR.exe is geen Windows systeemcomponent. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Bestand KHALMNPR.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is een betrouwbaar Microsoftbestand. Het proces kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet.
  • Als KHALMNPR.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk. Bestandsformaat is 230,680 bytes. Het bestand is digitaal gesigneerd. Het bestand is geen Windows kernbestand. KHALMNPR.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het programma heeft geen zichtbaar venster.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als KHALMNPR.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het KHALMNPR.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
95 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over KHALMNPR.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met KHALMNPR op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met KHALMNPR te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het KHALMNPR.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

KHALMNPR scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.