Home > Bestanden > quickset.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een quickset fout

Quickset.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of quickset.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om quickset.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update QuickSet. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat quickset.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Quickset.exe bestandsinfo

Het proces QuickSet of QuickSet MFC Application hoort bij de software QuickSet Application of Quickset64 of QuickSet32 of v2.3 NSHP CECPV Calculator van Dell (www.dell.com)..

Omschrijving: quickset.exe is een proces dat automatisch wordt geïnstalleerd op computers van Dell Corporation. Hiermee kunt u power management instellingen van uw computer wijzigen, om u te helpen met balance performance en stroombesparing, vooral op notebooks. Ook kunt u hiermee toegang verkrijgen tot diagnostische routines die u helpen indien u problemen krijgt met uw computer.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft quickset.exe niet nodig. Quickset.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - mostly C:\Program Files\Dell\QuickSet\. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 1,032,192 bytes (28% van alle voorkomende bestanden), 606,208 bytes en nog 45 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/quickset.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. De toepassing heeft een zichtbaar venster. Het is geen Windows systeembestand. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Quickset.exe kan inputs onthouden en toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 61% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als quickset.exe. Controleer daarom het quickset.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
91 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over quickset.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met quickset op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met quickset te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het quickset.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

quickset scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.