Home > Bestanden > koos.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus koos te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen koos.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de koos.exe worm

Hints om koos.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update koos.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat koos.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Koos.exe bestandsinfo

Er is niet veel bekend over koos.exe. Dit komt deels doordat de ontwikkelaar niet bekend is.

Omschrijving: koos.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Koos.exe bevindt zich niet in een map. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 0 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/koos.exe.html 
De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. Onzichtbaar bestand. Het programma is niet zichtbaar. Programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Bestand koos.exe is geen Windows kernbestand. Koos.exe kan zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 100% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het koos.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over koos.exe, deel je kennis dan en help anderen.

koos scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.