Home > Bestanden > kpf4gui.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus kpf4gui te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen kpf4gui.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de kpf4gui.exe worm

Hints om kpf4gui.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Sunbelt Firewall GUI. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat kpf4gui.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Kpf4gui.exe bestandsinfo

Het proces Sunbelt Firewall GUI of Sunbelt Kerio Personal Firewall (versie 4 - GUI) of Kerio Personal Firewall (versie 4 - GUI) hoort bij de software Sunbelt Personal Firewall of Sunbelt Kerio Personal Firewall (versie 4) of Kerio Personal Firewall (versie 4) van Sunbelt Software (www.sunbelt-software.com) of Kerio Technologies (www.kerio.com)..

Omschrijving: De functie van kpf4gui.exe kan worden afgeleid van de naam: de Kerio Personal Firewall versie 4 GUI (Graphic User Interface). Dit onderdeel van de firewall biedt de grafische interface, dus het venster, de menu’s, de knoppen, enzovoorts, waarmee de gebruiker het programma kan controleren. Beëindig dit proces niet als je de Kerio Personal Firewall gebruikt om je PC tegen bedreigingen vanaf het internet te beschermen.

Gedetailleerde Analyse: kpf4gui.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand kpf4gui.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (common is C:\Program Files\Kerio\Personal Firewall 4\). Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 1,967,664 bytes (44% van alle voorkomende bestanden), 2,617,344 bytes of 2,887,680 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/kpf4gui.exe.html 
De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Kpf4gui.exe kan verbind met Internet en inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 79% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het kpf4gui.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over kpf4gui.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met kpf4gui op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende kpf4gui proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de kpf4gui.exe op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

kpf4gui scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.