Home > Bestanden > update_checker.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een update_checker fout

Update_checker.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of update_checker.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om update_checker.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update FilesFrog.com Update Checker. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat update_checker.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Update_checker.exe bestandsinfo

Het proces FilesFrog.com Update Checker of SDP hoort bij de software FilesFrog Update Checker of Somoto of FaceSmooch Toolbar van Somoto..

Omschrijving: Windows heeft update_checker.exe niet nodig. Bestand update_checker.exe bevindt zich in een submap van "C:\Users\USERNAME". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 201,808 bytes (53% van alle voorkomende bestanden) of 208,952 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/update_checker.exe.html 
Het bestand heeft een digitale signatuur. Bestand update_checker.exe is geen Windows kernbestand. Het programma is niet zichtbaar. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). Update_checker.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk.

Als update_checker.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk. Bestandsformaat is 201,808 bytes (71% van alle voorkomende bestanden), 131,584 bytes of 208,952 bytes. Het is geen Windows systeembestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand update_checker.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). Update_checker.exe kan toezicht houden op toepassingen.
U kunt FilesFrog Update Checker of FaceSmooch Toolbar verwijderen, of de klantenservice om ondersteuning vragen. Ga naar FilesFrog Update Checker of FaceSmooch Toolbar in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen, of ga naar somoto.net voor Klanten ondersteuning.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als update_checker.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het update_checker.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over update_checker.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met update_checker op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met update_checker te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het update_checker.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

update_checker scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.