Home > Bestanden > lmgrd.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een lmgrd fout

Het echte lmgrd.exe bestand is een software component van FLEXnet Publisher door .

LMGrd is een afkorting voor License Manager Guard Service

Lmgrd.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of lmgrd.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om lmgrd.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Flexera Software. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat lmgrd.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Lmgrd.exe bestandsinfo

Het proces Flexera Software of Acresso Software of Flexera of Accelrys License Pack hoort bij de software FlexNet Publisher (versie (32 bit), (64 bit)) of Cadence License Manager of FLEXnet Publisher (versie (64 bit), (32 bit)) of ArcGIS License Manager of Autodesk Inventor Professional (versie 11) of SIMULIA FLEXnet License Server of ArcGIS 10.3 License Manager of EFI Flexera License Manager van Macrovision (www.macrovision.com) of Flexera Software of Acresso Software (www.flexerasoftware.com) of Flexera..

Omschrijving: lmgrd.exe is van software die wordt geleverd door Macrovision. Software van Macrovision maakt het mogelijk om op je PC televisie en andere multimedia te bekijken. Dit programma is onderdeel van de licentie server van deze toepassing. Als je hiervan geen gebruik wilt maken, kun je dit programma veilig van je computer verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft lmgrd.exe niet nodig. Lmgrd.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 1,370,752 bytes (13% van alle voorkomende bestanden), 1,767,688 bytes en nog 15 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/lmgrd.exe.html 
Bestand lmgrd.exe is geen Windows systeemcomponent. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 47% gevaarlijk.

  • Als lmgrd.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 44% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,393,128 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 916,304 bytes, 1,839,080 bytes, 1,370,752 bytes of 1,500,424 bytes. De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows kernbestand. Lmgrd.exe is digitaal gesigneerd. Bestand lmgrd.exe is een bestand met Verisign signatuur. De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet.
    De software ontwikkelaar Teksoft biedt een uninstaller aan (Configuratiescherm->Software->CAMWorks FLEXLM License Manager).
  • Als lmgrd.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 67% gevaarlijk. Bestandsformaat is 916,304 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 1,393,128 bytes. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Bestand lmgrd.exe is geen Windows systeemcomponent. Het is een bestand met Verisign signatuur.
  • Als lmgrd.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 38% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,201,488 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als lmgrd.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het lmgrd.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
56 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over lmgrd.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met lmgrd op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met lmgrd te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het lmgrd.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

lmgrd scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.