Home > Bestanden > s mqrt.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een s mqrt fout

S mqrt.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of s mqrt.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om s mqrt.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update regsvr32 /s mqrt.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat s mqrt.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

S mqrt.dll bestandsinfo

Het is niet bekend wie regsvr32 /s mqrt.dll heeft geschreven.

Omschrijving: s mqrt.dll, is onderdeel van de Microsoft Personal Web server, welke het in de wacht zetten van berichten mogelijk maakt met de Microsoft Message Queue (MSMQ) server waar instructies tussen de applicaties doorgegeven worden zodat de ontvanger sneller kan reageren. Met deze deamon kan de grootte van de rij ingesteld worden gebaseerd op de betreffende applicatie en historisch gebruik.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft s mqrt.dll niet nodig. S mqrt.dll bevindt zich niet in een map. Het bestandsformaat op Windows 10/8/7/XP is 0 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/s%20mqrt.dll.html 
De toepassing heeft een zichtbaar venster. Er is geen bestandsinformatie. Let op: Bestand bestaat niet meer. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Bestand s mqrt.dll is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als s mqrt.dll. Controleer daarom het s mqrt.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
58 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over s mqrt.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met s mqrt op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met s mqrt te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het s mqrt.dll proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

s mqrt scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.