Home > Bestanden > LogitechDesktopMessenger.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een LogitechDesktopMessenger fout

Het echte LogitechDesktopMessenger.exe bestand is een software component van Logitech Desktop Messenger door Logitech.

LogitechDesktopMessenger.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of LogitechDesktopMessenger.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om LogitechDesktopMessenger.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Logitech Desktop Messenger. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat LogitechDesktopMessenger.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

LogitechDesktopMessenger.exe bestandsinfo

Het proces Logitech Desktop Messenger hoort bij de software Logitech Desktop Messenger of Deal or No Deal of Battlefield Heroes van Logitech (www.logitech.com)..

Omschrijving: Het was aardig van Logitech om gebruik te maken van een lange, beschrijvende naam voor dit proces - helaas, de naam bedriegt. Logitech Desktop Messenger klinkt als een instant messaging-programma, maar het is in feite een achtergrondtaak om updates voor Logitech-software producten te controleren, en u "op de hoogte te brengen" (lees: te adverteren) over de nieuwe Logitech producten.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft LogitechDesktopMessenger.exe niet nodig. Bestand LogitechDesktopMessenger.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (mostly C:\Program Files\logitech\desktop messenger\8876480\program\). Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 67,128 bytes (64% van alle voorkomende bestanden), 66,864 bytes, 32,768 bytes, 36,864 bytes of 91,440 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/logitechdesktopmessenger.exe.html 
Het bestand is geen Windows kernbestand. Het proces is niet zichtbaar. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders, Run, DEFAULT\Run, User Shell Folders). De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 67% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als LogitechDesktopMessenger.exe. Controleer daarom het LogitechDesktopMessenger.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
91 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over LogitechDesktopMessenger.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met LogitechDesktopMessenger op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met LogitechDesktopMessenger te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het LogitechDesktopMessenger.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

LogitechDesktopMessenger scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.