Home > Bestanden > nSvcIp.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een nSvcIp fout

Het echte nSvcIp.exe bestand is een software component van Nvidia ForceWare Network Access Manager door .

NSvcIP is een afkorting voor Nvidia Service for ActiveArmor Firewall IP

NSvcIp.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of nSvcIp.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om nSvcIp.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update NVIDIA. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat nSvcIp.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

NSvcIp.exe bestandsinfo

Het proces NVIDIA of ActiveArmor Firewall IP Service hoort bij de software NVIDIA ForceWare Network Access Manager of ActiveArmor Firewall of NVIDIA Display Control Panel of NVIDIA Drivers van NVIDIA (www.nvidia.com)..

Omschrijving: nSvcIp.exe is op sommige computers met een moederbord van NVidia geïnstalleerd. Dit programma is een firewall waarmee uw computer beschermd wordt tegen onbevoegde toegang via het lokale netwerk of het internet. Het stoppen of verwijderen van dit programma kan uw computer volledig onbeschermd maken.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft nSvcIp.exe niet nodig. NSvcIp.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 206,880 bytes (17% van alle voorkomende bestanden), 207,904 bytes en nog 10 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/nsvcip.exe.html 
De naam van de service is "nSvcIp".
NSvcIp.exe is geen Windows systeemcomponent. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het proces kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Het bestand heeft een digitale signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 28% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als nSvcIp.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het nSvcIp.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
43 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over nSvcIp.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met nSvcIp op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met nSvcIp te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het nSvcIp.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

nSvcIp scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.