Home > Bestanden > ltmsg.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ltmsg fout

Het echte ltmsg.exe bestand is een software component van Lucent Technologies Messaging Applet door Lucent Technologies.

LTMsg is een afkorting voor Lucent Technologies Messaging Applet

Ltmsg.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ltmsg.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ltmsg.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ltmsg. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ltmsg.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Ltmsg.exe bestandsinfo

Het proces ltmsg hoort bij de software Agere Systems ltmsg of LUCENT TECHNOLOGIES ltmsg van Agere Systems (www.agere.com) of LUCENT TECHNOLOGIES (www.lucent.com)..

Omschrijving: Windows heeft ltmsg.exe niet nodig. Bestand ltmsg.exe bevindt zich in de map C:\Windows (common is C:\Windows\ of C:\WINDOWS\system32\). Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 40,960 bytes (98% van alle voorkomende bestanden) of 53,248 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/ltmsg.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Programma is niet zichtbaar. Ltmsg.exe is een bestand met Microsoft signatuur. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 25% gevaarlijk.

Als ltmsg.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 40,960 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 38,912 bytes of 106,496 bytes. De toepassing is niet zichtbaar. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Ltmsg.exe is geen Windows systeemcomponent. Ltmsg.exe is een bestand met Microsoft signatuur.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ltmsg.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows bevinden. Controleer daarom het ltmsg.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
53 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ltmsg.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met ltmsg op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met ltmsg te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het ltmsg.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

ltmsg scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.