Home > Bestanden > MediaServer.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een MediaServer fout

MediaServer.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of MediaServer.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om MediaServer.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update TVersity Media Server. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat MediaServer.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

MediaServer.exe bestandsinfo

Het proces TVersity Media Server of Intel® Viiv™ Media Server of 0FileVersion of ALLMediaServer of Media Server of Intel® Viiv™ Software of 6FileVersion of 4FileVersion

hoort bij de software TVersity Media Server (versie 1.0.0.11 RC7) of TVersity Media Server Pro of Intel® Viiv™ Software of www.intel.com of ALLMediaServer of Intel® PRO Network of Intel® Network Connections of yes Streamer

van Mediabolic (www.rovicorp.com) of TVersity of ALLPlayer.org of D-Link systems of Digital Watchdog..

Omschrijving: Windows heeft MediaServer.exe niet nodig. Bestand MediaServer.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\ of in een submap van de map "Mijn Bestanden". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 25,600 bytes (16% van alle voorkomende bestanden), 856,064 bytes en nog 26 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/mediaserver.exe.html 
Bestand MediaServer.exe is geen Windows systeembestand. De toepassing is niet zichtbaar. Er is geen omschrijving van het programma. Het programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. MediaServer.exe kan zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 63% gevaarlijk.

  • Als MediaServer.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk. Bestandsformaat is 856,064 bytes (77% van alle voorkomende bestanden), 880,640 bytes of 884,736 bytes. Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeemcomponent.
    Als u problemen heeft met MediaServer.exe, kunt u de ontwikkelaar, www.tversity.com, om ondersteuning vragen, of TVersity Media Server verwijderen in het Windows Configuratiescherm onder Software of Programa's.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als MediaServer.exe. Controleer daarom het MediaServer.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over MediaServer.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met MediaServer op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met MediaServer te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het MediaServer.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

MediaServer scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.