Home > Bestanden > ose00000.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ose00000 fout

Ose00000.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ose00000.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ose00000.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Office Source Engine. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ose00000.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Ose00000.exe bestandsinfo

Het proces Office Source Engine hoort bij de software Office Source Engine of WKS STD - CutePDF Writer van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft ose00000.exe niet nodig. Ose00000.exe bevindt zich in een submap van "C:\Users\USERNAME". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 89,136 bytes (70% van alle voorkomende bestanden), 145,184 bytes of 149,352 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/ose00000.exe.html 
Programma heeft geen zichtbaar venster. Het is digitaal gesigneerd. Ose00000.exe is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk.

  • Als ose00000.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 32% gevaarlijk. Bestandsformaat is 149,352 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 145,184 bytes of 150,600 bytes. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Bestand ose00000.exe is geen Windows systeembestand.
    Als er problemen zijn met ose00000.exe dan kunt u het bijbehorende programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > Office Source Engine).
  • Als ose00000.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk. Bestandsformaat is 150,648 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 145,184 bytes of 150,600 bytes. Het programma is niet zichtbaar. Ose00000.exe is digitaal gesigneerd. Ose00000.exe is geen Windows systeemcomponent.
    De software ontwikkelaar Microsoft biedt directe ondersteuning (office.microsoft.com). In het geval van problemen met ose00000.exe, kunt u het gehele programma Office Source Engine verwijderen in het Windows Configuratiescherm, of kijken of er een nieuwere versie beschikbaar is.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ose00000.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ose00000.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ose00000.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met ose00000 op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met ose00000 te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het ose00000.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

ose00000 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.