Home > Bestanden > mfc71enu.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een mfc71enu fout

Mfc71enu.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of mfc71enu.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om mfc71enu.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update MFC Language Specific Resources. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mfc71enu.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Mfc71enu.dll bestandsinfo

Het proces MFC Language Specific Resources of CreativeProjects hoort bij de software Microsoft Visual Studio .NET of CreativeProjects van Microsoft (www.microsoft.com) of Hewlett-Packard (www.hp.com)..

Omschrijving: mfc71enu.dll is onderdeel van de Microsoft Foundation Classes (MFC) en is een programma dat extra mogelijkheden biedt voor software die is geschreven in Visual Basic. Als je geen software gebruikt die is geschreven in Visual Basic, kun je dit bestand van je computer verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft mfc71enu.dll niet nodig. Mfc71enu.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van "C:\Program Files". Het bestandsformaat op Windows 10/8/7/XP is 57,344 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/mfc71enu.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Mfc71enu.dll is geen Windows systeembestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het proces kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. mfc71enu.dll lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 57% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als mfc71enu.dll, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het mfc71enu.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over mfc71enu.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met mfc71enu op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met mfc71enu te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het mfc71enu.dll proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

mfc71enu scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.