Home > Bestanden > spnsrvnt.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een spnsrvnt fout

Spnsrvnt.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of spnsrvnt.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om spnsrvnt.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update spnsrvnt.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat spnsrvnt.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Spnsrvnt.exe bestandsinfo

Het proces Sentinel Protection Server for SuperPro and UltraPro network keys of Sentinel Protection Installer (versie 7.2.2, 7.2.1, 7.3.0, 7.0.0) of SuperProNet Combo Installer of Sentinel Protection Server hoort bij de software Sentinel Protection Installer of Sentinel SuperPro of SPI of SuperProNet Combo Installer of SafeNet of Sentinel Protection Server van (www.safenet-inc.com) of Rainbow Technologies (www.safenet-inc.com)..

Omschrijving: spnsrvnt.exe is onderdeel van de SafeNet Sentinel beveiligingssoftware. Beveiligingssoftware beschermt je computer tegen ongeoorloofde programma’s en toegang. Als je dit programma beëindigt of verwijdert, zal je computer onbeschermd raken.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft spnsrvnt.exe niet nodig. Spnsrvnt.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 206,400 bytes (38% van alle voorkomende bestanden), 1,259,872 bytes en nog 6 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/spnsrvnt.exe.html 
De naam van de service is "SentinelProtectionServer".
Er is geen bestandsinformatie. Programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand spnsrvnt.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 28% gevaarlijk.

  • Als spnsrvnt.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 79% gevaarlijk. Bestandsformaat is 126,976 bytes. Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Bestand spnsrvnt.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Spnsrvnt.exe is geen Windows systeembestand.
  • Als spnsrvnt.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 87% gevaarlijk. Bestandsformaat is 159,744 bytes. Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows kernbestand. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet.
  • Als spnsrvnt.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk. Bestandsformaat is 155,648 bytes.
  • Als spnsrvnt.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 100% gevaarlijk. Bestandsformaat is 159,744 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als spnsrvnt.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het spnsrvnt.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
45 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over spnsrvnt.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met spnsrvnt op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met spnsrvnt te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het spnsrvnt.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

spnsrvnt scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.