Home > Bestanden > vmnat.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een vmnat fout

Vmnat.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of vmnat.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om vmnat.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update VMware NAT Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat vmnat.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Vmnat.exe bestandsinfo

Het proces VMware NAT Service hoort bij de software VMware Workstation of VMware Player van (www.vmware.com)..

Omschrijving: Windows heeft vmnat.exe niet nodig. Bestand vmnat.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 391,872 bytes (20% van alle voorkomende bestanden), 400,968 bytes en nog 11 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/vmnat.exe.html 
De naam van de service is VMware NAT: Network address translation for virtual networks.
Het bestand is geen Windows systeembestand. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. De toepassing kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Vmnat.exe kan verbind met Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 15% gevaarlijk.

Als vmnat.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 23% gevaarlijk. Bestandsformaat is 432,752 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 397,312 bytes, 435,864 bytes of 135,168 bytes. Het programma is niet zichtbaar. Bestand vmnat.exe is geen Windows kernbestand. Het proces kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet.
In het geval dat u problemen ondervindt met het gebruik van vmnat.exe, kunt u in het ondersteuning gedeelte van de website van Vmware zoeken naar een oplossing, of het programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > VMware Player of VMwarePlayer_x86).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als vmnat.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het vmnat.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
57 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over vmnat.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met vmnat op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met vmnat te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het vmnat.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

vmnat scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.