Home > Bestanden > mgrs.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus mgrs te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen mgrs.exe als malware, bv. F-Secure herkent het als Trojan-Downloader.Win32.Alphabet.gen, en TrendMicro herkent het als PAK_Generic.001.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de mgrs.exe worm

Hints om mgrs.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update mgrs.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mgrs.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Mgrs.exe bestandsinfo

Het proces bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: mgrs.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand mgrs.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 11,776 bytes (60% van alle voorkomende bestanden), 12,288 bytes, 11,264 bytes of 10,752 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/mgrs.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Mgrs.exe is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces heeft geen zichtbaar venster. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 81% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het mgrs.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
47 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over mgrs.exe, deel je kennis dan en help anderen.

mgrs scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.