Home > Bestanden > MMKeybd.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een MMKeybd fout

MMKeybd.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of MMKeybd.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om MMKeybd.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Netropa™ Hot Key. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat MMKeybd.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

MMKeybd.exe bestandsinfo

Het proces Netropa™ Hot Key of Smart Office Keyboard of MOffice MFC Application hoort bij de software Netropa Hot Key of Smart Office Keyboard of DellTouch of Muiltmedia keyboard utility van Netropa (www.netropa.com/download/mmkbd/download.html)..

Omschrijving: The MMKeybd.exe is een Packard Bell proces dat samen met iedere multimedia toetsenbord driver geïnstalleerd wordt. Dit proces maakt de configuratie van de extra toetsen op het multi media toetsenbord mogelijk. De aan- of afwezigheid van dit proces heeft geen invloed op de werking van de normale toetsen op een multimedia toetsenbord of een normaal toetsenbord.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft MMKeybd.exe niet nodig. MMKeybd.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - mostly C:\Program Files\Netropa\Multimedia Keyboard\. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 425,984 bytes (39% van alle voorkomende bestanden), 180,224 bytes en nog 5 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/mmkeybd.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het is geen Windows kernbestand. Het kan toetsenbordinputs onthouden. MMKeybd.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 94% gevaarlijk.

Als MMKeybd.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 47% gevaarlijk. Bestandsformaat is 163,840 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 425,984 bytes of 155,648 bytes. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). MMKeybd.exe is geen Windows systeembestand. Het proces is niet zichtbaar. MMKeybd.exe is een bestand met Microsoft signatuur. MMKeybd.exe kan toezicht houden op toepassingen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als MMKeybd.exe. Controleer daarom het MMKeybd.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
47 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over MMKeybd.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met MMKeybd op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met MMKeybd te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het MMKeybd.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

MMKeybd scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.