Home > Bestanden > MpfTray.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een MpfTray fout

MpfTray.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of MpfTray.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om MpfTray.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update McAfee Personal Firewall Tray Monitor. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat MpfTray.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

MpfTray.exe bestandsinfo

Het proces McAfee Personal Firewall Tray Monitor hoort bij de software McAfee Personal Firewall (MPF) van McAfee Security (www.mcafee.com)..

Omschrijving: MpfTray.exe is onderdeel van de McAfee antivirus suite en plaatst een pictogram op de systeemtray, dat directe toegang biedt tot de instellingen van de firewall. Het is een essentieel onderdeel van je antivirus software en moet niet worden verwijderd.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft MpfTray.exe niet nodig. MpfTray.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (mainly C:\Program Files\McAfee.com\personal firewall\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,005,096 bytes (43% van alle voorkomende bestanden), 999,424 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/mpftray.exe.html 
Bestand MpfTray.exe is geen Windows kernbestand. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het programma is niet zichtbaar. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is digitaal gesigneerd. MpfTray.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 39% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als MpfTray.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het MpfTray.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
52 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over MpfTray.exe, deel je kennis dan en help anderen.

MpfTray scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.