Home > Bestanden > mrofinu572.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus mrofinu572 te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen mrofinu572.exe als malware, b.v. Kaspersky herkent het als Trojan-Downloader.Win32.Homles.bk of Trojan-Downloader.Win32.Homles.b, en Symantec herkent het als Downloader.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de mrofinu572.exe worm

Hints om mrofinu572.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update mrofinu572.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mrofinu572.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Mrofinu572.exe bestandsinfo

Het proces bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: mrofinu572.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Mrofinu572.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 36,864 bytes (36% van alle voorkomende bestanden), 35,840 bytes, 37,376 bytes, 39,936 bytes of 41,984 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/mrofinu572.exe.html 
Programma heeft geen bestandsomschrijving. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Mrofinu572.exe is geen Windows kernbestand. Mrofinu572.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het mrofinu572.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
54 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over mrofinu572.exe, deel je kennis dan en help anderen.

mrofinu572 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.