Home > Bestanden > svchost32.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een svchost32 fout

Svchost32.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of svchost32.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om svchost32.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Critical Security Update . Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat svchost32.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Svchost32.exe bestandsinfo

Het proces Critical Security Update (Proccess (versie ID 2428)) of AVLOXIJUY hoort bij de software InstallShield of Critical Security of Encase Servlet of SC_Crypter of SGRBPCZNA van Guidance Software (www.guidancesoftware.com) of InstallShield Software (www.installshield.com) of Scylla of SBLJUEDFF..

Omschrijving: Windows heeft svchost32.exe niet nodig. Svchost32.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,395,267 bytes (31% van alle voorkomende bestanden), 1,360,896 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/svchost32.exe.html 
Bestand svchost32.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\RunServices, Run). Svchost32.exe kan toepassingen monitoren, onthoud inputs en zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 83% gevaarlijk.

  • Als svchost32.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 80% gevaarlijk. Bestandsformaat is 185,398 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 254,931 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces is niet zichtbaar. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\RunServices, Run). Bestand svchost32.exe is geen Windows systeemcomponent. Svchost32.exe kan onthoud inputs, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren.
  • Als svchost32.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 100% gevaarlijk. Bestandsformaat is 82,465 bytes. Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Svchost32.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Verborgen bestand. De toepassing is niet zichtbaar. Programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Svchost32.exe is geen Windows kernbestand.
  • Als svchost32.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk. Bestandsformaat is 626,688 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als svchost32.exe. Controleer daarom het svchost32.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
55 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over svchost32.exe, deel je kennis dan en help anderen.

svchost32 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.