Home > Bestanden > msmdsrv.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een msmdsrv fout

Het echte msmdsrv.exe bestand is een software component van Microsoft SQL Server Analysis Services door .

MSMdSrv is een afkorting voor Microsoft SQL Multidimensional Analysis Service

Msmdsrv.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of msmdsrv.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om msmdsrv.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Microsoft SQL Server Analysis Services. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat msmdsrv.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Msmdsrv.exe bestandsinfo

Het proces Microsoft SQL Server Analysis Services hoort bij de software Microsoft SQL Server (versie 2005 Books Online, 2005 Tools, 2005 Backward, 2005) of SQL Server (versie 2012 Analysis Services, 2017 Analysis Services) of Microsoft Analysis Services van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft msmdsrv.exe niet nodig. Bestand msmdsrv.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (e.g. C:\Program Files (x86)\MS SQL Server 2005\MSSQL.2\OLAP\bin\ of C:\Program Files\Microsoft Analysis Services\Bin\). Het bestandsformaat op Windows 10/11/7 is 13,179,660 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/msmdsrv.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. Msmdsrv.exe is geen Windows systeemcomponent. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Msmdsrv.exe kan toezicht houden op toepassingen en verbind met Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 3% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als msmdsrv.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het msmdsrv.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

niet veel (nadere informatie)
meleny
Samenvatting: Gemiddelde gebruikers beoordeling van msmdsrv.exe: gebaseerd op 1 stem met 1 review.
47 gebruikers vragen naar dit bestand. Eén gebruiker heeft het als niet zo gevaarlijk beoordeeld.
Als je meer weet over msmdsrv.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met msmdsrv op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met msmdsrv te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het msmdsrv.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

msmdsrv scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.