Home > Bestanden > w3dbsmgr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een w3dbsmgr fout

W3dbsmgr.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of w3dbsmgr.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om w3dbsmgr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Database Service Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat w3dbsmgr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

W3dbsmgr.exe bestandsinfo

Het proces Database Service Manager hoort bij de software Pervasive PSQL (versie v10 SP2 Workgroup, v10 SP3 Workgroup, v11 Workgroup SP3) of Pervasive Software PSQL of Pervasive's Database Products of Pervasive.SQL (versie 9.60 Workgroup for Windows) van (www.pervasive.com)..

Omschrijving: Windows heeft w3dbsmgr.exe niet nodig. W3dbsmgr.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 106,546 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 435,488 bytes en nog 5 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/w3dbsmgr.exe.html 
De naam van de service is "psqlWGE".
Bestand w3dbsmgr.exe is geen Windows kernbestand. Het proces is niet zichtbaar. W3dbsmgr.exe is een bestand met Verisign signatuur. Bestand w3dbsmgr.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het proces gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. W3dbsmgr.exe kan zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 29% gevaarlijk.

Als w3dbsmgr.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk. Bestandsformaat is 102,400 bytes. W3dbsmgr.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders). Het is geen Windows systeemcomponent.

Als w3dbsmgr.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 28% gevaarlijk. Bestandsformaat is 105,472 bytes. Programma heeft een zichtbaar venster. W3dbsmgr.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als w3dbsmgr.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het w3dbsmgr.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
61 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over w3dbsmgr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met w3dbsmgr op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met w3dbsmgr te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het w3dbsmgr.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

w3dbsmgr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.