Home > Bestanden > netfilter.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus netfilter te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen netfilter.exe als malware, bijvoorbeeld Kaspersky herkent het als Trojan.Win32.FraudPack.pzz of Trojan-Downloader.Win32.FraudLoad.ezk, en TrendMicro herkent het als TROJ_FAKEALE.J of TROJ_LIFTEN.B.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de netfilter.exe worm

Hints om netfilter.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update digital-defender Antivirus. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat netfilter.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Netfilter.exe bestandsinfo

Het proces hoort bij de software digital-defender Antivirus of UtilTool van UtilTools..

Omschrijving: netfilter.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand netfilter.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 114,688 bytes (30% van alle voorkomende bestanden), 163,840 bytes en nog 4 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/netfilter.exe.html 
Netfilter.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het is geen Windows systeembestand. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Netfilter.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 73% gevaarlijk.

Als netfilter.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 28% gevaarlijk. Bestandsformaat is 3,698,520 bytes. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het is geen Windows kernbestand. Netfilter.exe kan verbind met Internet en toezicht houden op toepassingen.
In het geval dat u problemen ondervindt met het gebruik van netfilter.exe, kunt u in het ondersteuning gedeelte van de website van Digital-defender zoeken naar een oplossing, of het programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > digital-defender Antivirus).

Belangrijk: Controleer het netfilter.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over netfilter.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met netfilter op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende netfilter proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de netfilter.exe op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

netfilter scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.