Home > Bestanden > nmdfgds0.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus nmdfgds0 te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen nmdfgds0.dll als malware, bv. Microsoft herkent het als TrojanDownloader:Win32/Frethog.C of PWS:Win32/Frethog.gen!B, en TrendMicro herkent het als TROJ_Gen.CZ0859 of WORM_ONLINEG.BM.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de nmdfgds0.dll worm

Hints om nmdfgds0.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update nmdfgds0.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat nmdfgds0.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Nmdfgds0.dll bestandsinfo

Het proces nmdfgds0.dll bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: nmdfgds0.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Nmdfgds0.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 95,744 bytes (19% van alle voorkomende bestanden), 92,672 bytes en nog 16 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/nmdfgds0.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Bestand nmdfgds0.dll is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het programma is niet zichtbaar. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Bestand nmdfgds0.dll is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk.

Als nmdfgds0.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk. Bestandsformaat is 115,200 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 105,984 bytes of 106,496 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. De toepassing is niet zichtbaar. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Bestand nmdfgds0.dll is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Controleer het nmdfgds0.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over nmdfgds0.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met nmdfgds0 op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende nmdfgds0 proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de nmdfgds0.dll op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

nmdfgds0 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.