Home > Bestanden > SAgent2.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SAgent2 fout

SAgent2.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SAgent2.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SAgent2.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update EPSON Printer Status Agent. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SAgent2.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SAgent2.exe bestandsinfo

Het proces EPSON Printer Status Agent hoort bij de software EPSON Bidirectional Printer van SEIKO EPSON CORPORATION (www.epson.com)..

Omschrijving: Dit proces wordt geïnstalleerd als onderdeel van de driver voor diverse Epson inkjet printers. Het controleert uw computer om te bepalen of een printer poort beschikbaar is, en ook welke mogelijkheden die poort heeft indien aanwezig (zoals bidirectionele werking of ECP / EPP compatibiliteit.) Vervolgens gebruikt het deze gegevens voor het configureren van de Epson-printer drivers voor een juiste werking. Dit proces is niet nodig voor nieuwere Epson-printers.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft SAgent2.exe niet nodig. SAgent2.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files" (mostly C:\Program Files\Common Files\EPSON\EBAPI\). Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 90,112 bytes (44% van alle voorkomende bestanden), 94,208 bytes, 114,688 bytes, 102,400 bytes of 115,200 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/sagent2.exe.html 
De toepassing is niet zichtbaar. Bestand SAgent2.exe is geen Windows kernbestand. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. SAgent2.exe kan zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SAgent2.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het SAgent2.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
54 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SAgent2.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met SAgent2 op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met SAgent2 te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het SAgent2.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

SAgent2 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.