Home > Bestanden > nview.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een nview fout

Nview.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of nview.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om nview.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update NVIDIA nView Desktop and Window Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat nview.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Nview.dll bestandsinfo

Het proces NVIDIA nView Desktop and Window Manager (versie 110.60, 111.32, 111.75, 111.73, 120.64, 111.16, 110.14, 111.94, 120.02, 110.22, 111.33, 120.95, 45.23, 120.82, ...) hoort bij de software NVIDIA nView Desktop and Window Manager of NVIDIA Display Control Panel van NVIDIA (www.nvidia.com)..

Omschrijving: nview.dll is een dynamic link library component van Nvidia Forceware drivers, die de nView Multi-Display Technology implementeert. Met de nView functie kunt u gebruik maken van meerdere gelijktijdige beeldschermen voor uw Windows bureaublad door het daadwerkelijk creëren van een werkruimte en door u windows op meerdere monitoren tegelijk te laten gebruiken. Het is een optionele functie en kan worden uitgeschakeld.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft nview.dll niet nodig. Nview.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 1,466,368 bytes (19% van alle voorkomende bestanden), 1,474,560 bytes en nog 31 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/nview.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Nview.dll is geen Windows systeembestand. Het proces is niet zichtbaar. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Nview.dll kan inputs onthouden en toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 65% gevaarlijk.

  • Als nview.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,624,680 bytes (23% van alle voorkomende bestanden), 1,564,008 bytes en nog 6 varianten. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het proces is niet zichtbaar. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Nview.dll is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Nview.dll is geen Windows kernbestand. Nview.dll kan inputs onthouden, toezicht houden op toepassingen en andere programma's manipuleren.
    Het programma NVIDIA Display Control Panel of NVIDIA nView Desktop Manager kan verwijderd worden in het Software of Programma's gedeelte van het Configuratiescherm.
  • Als nview.dll wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 68% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,486,848 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 1,474,560 bytes. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het is geen Windows kernbestand. Nview.dll kan inputs onthouden en toezicht houden op toepassingen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als nview.dll. Controleer daarom het nview.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
121 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over nview.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met nview op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met nview te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het nview.dll proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

nview scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.