Home > Bestanden > o2flash.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een o2flash fout

O2flash.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of o2flash.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om o2flash.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update O2 Flash Memory Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat o2flash.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

O2flash.exe bestandsinfo

Het proces O2 Flash Memory Service of O2Micro Flash Memory Card Windows Driver (versie V2.04, V2.07) of O2Micro Flash Memory hoort bij de software O2Micro Flash Memory Card of O2 MS1/MP1 Service of O2Micro Flash Memory Card Windows Driver of O2Micro Flash Memory Card Reader Driver of O2 Flash Memory Service of O2Micro Flash Memory of O2Micro Flash Memory Card Windows van O2Micro International (www.o2micro.com) of O2Micro International LTD (www.o2micro.com)..

Omschrijving: Windows heeft o2flash.exe niet nodig. Bestand o2flash.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 36,864 bytes (86% van alle voorkomende bestanden), 57,344 bytes of 65,536 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/o2flash.exe.html 
Het programma heeft geen zichtbaar venster. O2flash.exe is geen Windows systeemcomponent. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Bestand o2flash.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk.

  • Als o2flash.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 30% gevaarlijk. Bestandsformaat is 65,536 bytes (96% van alle voorkomende bestanden) of 71,512 bytes. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren.
    U kunt het programma O2Micro Flash Memory Card Reader Driver of O2Micro Flash Memory Card verwijderen, of de software ontwikkelaar om ondersteuning vragen. Klik op O2Micro Flash Memory Card Reader Driver of O2Micro Flash Memory Card in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen.
  • Als o2flash.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32\drivers dan is de veiligheidsbeoordeling 2% gevaarlijk. Bestandsformaat is 72,296 bytes (62% van alle voorkomende bestanden), 65,536 bytes of 72,224 bytes. Het bestand is een bestand met Microsoft signatuur. Het proces is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeemcomponent. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is digitaal gesigneerd.
    U kunt het programma O2Micro Flash Memory Card Reader Driver verwijderen, of de software ontwikkelaar om ondersteuning vragen. Klik op O2Micro Flash Memory Card Reader Driver in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als o2flash.exe. Controleer daarom het o2flash.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
45 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over o2flash.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met o2flash op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met o2flash te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het o2flash.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

o2flash scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.