Home > Bestanden > StacSV.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een StacSV fout

StacSV.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of StacSV.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om StacSV.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update STacSV Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat StacSV.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

StacSV.exe bestandsinfo

Het proces STacSV Module of IDT PC Audio of stacsv.ex of IDT PC Audio - SHANGHAI DEVELOPMENT CENTER hoort bij de software IDT Audio of C-Major Audio of IDT PC Audio of SigmaTel Audio of Audio Service of Tempo Semiconductor van (www.idt.com) of SigmaTel (www.sigmatel.com) of Tempo Semiconductor..

Omschrijving: Windows heeft StacSV.exe niet nodig. StacSV.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 102,400 bytes (34% van alle voorkomende bestanden), 90,112 bytes en nog 5 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/stacsv.exe.html 
De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Bestand StacSV.exe is geen Windows kernbestand. StacSV.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. StacSV.exe kan zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk.

Als StacSV.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 32% gevaarlijk. Bestandsformaat is 90,112 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 86,016 bytes en nog 16 varianten. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand. StacSV.exe kan zichzelf verbergen.
Als u problemen heeft met StacSV.exe, kunt u de software SigmaTel C-Major Audio of IDT Audio verwijderen via de "Programma's wijzigen of verwijderen" functie in het Windows Configuratiescherm, vraag ondersteuning van de software ontwikkelaar Dell of update het programma naar de nieuwste versie.

Als StacSV.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 24% gevaarlijk. Bestandsformaat is 229,458 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 221,266 bytes, 102,400 bytes of 225,362 bytes. Programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Bestand StacSV.exe is een betrouwbaar Microsoftbestand. StacSV.exe kan zichzelf verbergen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als StacSV.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het StacSV.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
49 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over StacSV.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met StacSV op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met StacSV te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het StacSV.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

StacSV scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.